Trädgårdskonst


Äntligen är trädgårdstomtarna på väg bort. Staden, visst är den vacker och i ständig förändring.

Vingar av stål


Snart kommer hösten, fåglarna har redan börjat förbereda sig för att flyga söderöver. Det är den 30 augusti och bara två dagar kvar av sommaren, så njut!

Förr och nu


Inga problem är nya.


I det fria


Hästarna njuter av att vara ute i det fria. Kanske svalkar de sig i leran? Det verkar i alla fall vara en hel del jobb att få dem rena efter en dag i frihet.

Hur mycket har tiderna förändras?


Visst är det det skillnad på linneskåp förr och nu. Kanske hade man mer ordning förr och definitivt mindre färg på sina textilier.


Den här lilla sommardrömmen ser ut att kunna vara köpt i år.

Lite gråare än vanligt


Vi tror att det är en lite gråare sommardag men kanske är det hösten som smyger på oss utan att vi märker det. Visst är det sommar med blåbär och när kantarellerna och enbären kommer så intalar jag mig att det fortfarande är sommar. När lingonen sedan lyser röda, ja kanske är det höst då men det dröjer säkert läääääänge.

Villa Fraxinus


Det övergivna sammanträdesbordet heter den här platsen som finns på Villa Fraxinus som ligger i den lilla byn Hyndtjärn vid Nordingrå i Ångermanland


Från soptipp till visningsträdgård där växterna blommar i harmoni med det Ångermanländska landskapet.

Rökatten


Att fotografera katter är inte lätt men den här lilla kattfröken bjöd på många fina poser.


Ett lite mer vilsamt läge.

Storsand


Lång sandstrand i Norrfällsviken med för dagen fantastisk himmel, hyfsat varmt i vattnet.

DN Galan


Ett fullsatt Stadion med delar av världseliten på arenan.


Inför 100 metersloppet som man nog måste säga var kvällens stora händelse. Segertid 9,84 av Tyson Gay och nytt Stadionrekord.

Fiskeläge


Spikarna på Alnön utanför Sundsvall med hus prydligt målade i rött och vitt. Jag antar att nästan alla är sommarboende, kanske finns det en fiskare, av alla nät att dömma eller så är det bara en fiskeintresserad sommarstugeägare.

Näckrosor


Visst är det något magiskt med näckrosor. Jag tror att vattnet är förtrollat och att det under ytan döljer sig en sagovärld.


Jag väntar på att prinsessan ska stiga upp ur vattnet och att näckrosorna ska fastna i håret runt hjässan och hennes långa silkeshår ligga böljande på vattenytan medan näcken spelar.

Sant eller falskt


Är det någon som luras eller är det möjligt att man kan ha en Kungsgata mitt ute på landet?

RSS 2.0