Takras


När snön rasade av taket i går kväll följde halva trästaketet med. Staketet gjordes iordning
i somras. Vi får väl komma på någon lösning så det inte händer igen.

Tall och gran


Det är tyst, jag tror att snön äter upp allt ljud. På sommaren susar tallarna, jag kan ligga och höra på dem i timmar. Nu är det granarnas tur, de samlar på sig så mycket snö som möjligt och står på vakt framför huset. Huset med det välskottade taket! Snart skiner solen igen, snön töar bort och jag kommer ut med mina matkassar, sommarkläder och korsord.

Frid


Allt är vitt, solen går inte igenom molnen men vi kan ändå känna ljuset. Det är vilsamt för sinnet att se ut över havet när snön ligger tjock och himlen är silvervit och tystnaden märkbar.

Lekfullt vackert


Fotograferat genom bilrutan på väg till landet med lite extra handpåläggning med hjälp av Photoshop.

Björkviks brygga


Alldeles för mycket snö för att någon ska kunna åka skridskor, undrar hur tjock isen är? Snön isolerar en del så kanske inte så tock som vi tror.


Snöyra


Vi hade funderat på det ett tag, att skotta taken på landet och efter de senaste dagarnas snöfall gjorde vi slag i saken.


Snön låg verkligen djupt på taken, det har kommit mycket mer snö i skärgården än i stan.


Alla tak skulle skottas utan undantag.


Jag kan inte komma ihåg att vi någon gång haft så här mycket snö på landet. Efter slutförd skottning, det går rätt fort när man är fem som hjälps åt så blev det kaffe, te, mackor och chokladkaka.


Hellasgården


Glass, sol, snö, en ska bort!

Valtentine


Fritt fram för godis i hjärtform idag!

Som en snöboll


Nu har vi haft snö i två månader och bara någon enstaka tödag. Globen ser ibland ut som en snöboll. Det gäller att passa på att njuta av utsikten. Jag vet inte hur mycket den nya arenan kommer att vara i vägen. Bra att det blir en arena, det nya området ser fint ut på ritningarna.

Gruppträning


Träning tillsammans med tusentals andra i Globen, fantastisk upplevelse!

Snö i stora högar


Det var länge sedan vi hade så här mycket snö, idag har det varit nollgradigt så
kanske blir det inte mer än så här.

Mer snö


Snöskottarna har haft att göra i år och mer blir det för nu snöar det för fullt igen. Här är det ett hus i Gamla Stan som får taket skottat.

RSS 2.0