Lysande


De ser nästan ut som små lampor i solen. Ett under att de klarat sig över en månad under snöns kalla täcke.

Vår i luften


Man kan känna våren i luften, skymningshimmel som är som vackrast när man kommer från Värmdö och kör in mot stan. I mitten av bilden ser man Hammarbybacken, en av de få platser med snö. Lite till höger om backen kan man se Globen.

Prinsessa


Vi passade på att fira den lilla prinsessan Estelles födelse med en bit prinsesstårta. Mina tankar gick till min farmor som hette Estella också det ett vackert namn.

Snart är de ett minne blott


En leende snögubbe.



En flyktig installation. Konstnären måste ha anat att han behövde lite hjälp för att hålla sig upprät.

Snön smälter


Dags att ställa vinterstövlarna på hyllan.


Himlen lovar att våren är på väg.

Valentine's Day


Till er alla från hela mitt hjärta!

Gamla Enskede, villastaden


Idyll med lagom mycket snö.

Min väg till Globen


För att ta mig till Globen får jag gå under Arneabygget, man har lovat att vi får tillbaka vår
promenadväg under våren, jag tvivlar.

Pudersnö!


Den där "snökanonen" producerar snö som är som ett fint puder. När en vindpust blåser snön av grenarna blir det som ett magiskt moln av snökristaller. Jag fick med allt på bild utom det magiska gnistrandet men jag tror att hade behövt hjälp av solen för att få det att fastna på bild.

Frost


Jag tycker att frost är bland det vackraste med vintern, vi har inte haft så mycket i år. I morse när jag gick till träningen passade jag på att ta upp min lilla kamera och fotograftera de vitt utsmyckade träden. Temperanturen? cirka 12 minus, luften är torr och man börjar bli van så jag tyckte inte det var så farligt.

Vitt. vitt


Kylan ligger kvar över Enskede, det har snöat och nu är vägen helt täckt av snö. Det är inte så många dagar man får uppleva en helt vit vinterväg. Snart kommer sand och saltbilen och förstör vinteridyllen.

Sol eller snö


Solen visade sig från sin bästa sida när jag var på väg till Goben för att handla. Nu har Arenan blivit så stor att man nästan inte ser Globen.



En halvtimme senare när jag är på väg hem ser det ut så här. Som tur är varade ovädret bara ett par timmar sedan tittade solen fram igen.

af Chapman


Med utsikt mot Skeppsholmen, tyvärr lite blåsigt, tur att solen värmer lite.

RSS 2.0