Utsikt från Slussen


Solen skiner, Djurgårdsfärjan på ingående, kan det bli så mycket bättre?

Snön ligger vit på taken


Till och med Globen har fått ett lager med vit snö, förutom snön så har allt en lätt grå nyans. Solen lyser med sin frånvaro.

Vila


Han har snabbt letat upp hemmets mjukaste plats och somnat!

Ruggväder


Det är skönt att vara innomhus och titta ut när det är ruggväder.

Snö


Det snöar och snöar, allt är mjölkvitt.

Vårt torg


Triangeltorget, vårt lilla torg med ett par affärer och Enskede Gamla Bageri. Idag gäller det att se upp var man går eftersom det är glashalt ute. Mer snö än så här har vi inte fått i vinter.

Arenan i skymning


Nya Arenan och Globen i bakgrunden.Frågan är om Arenan kommer att bli högre, det är bara att vänta och se. Vi hoppas verkligen att fasaden blir fin!

Det mörknar fort


Trots att klockan inte är tre än så har det börjat mörkna.


Rakt fram ser man Enskede Kyrka, trappan var ordentligt sandad som tur var.


Söndagspromenad


Nollgradigt och rätt halt, vindstilla och ännu ljust när klockan är två på eftermiddagen.

Vem?


ja, vem gjorde sällskap med fågeln?

Bättre än café


En härlig dag på landet, titta till huset, promenera, fotografera och avsluta det hela med nyinköpt bröd och te vid sommarhuset, vad mer kan man begära en vinterdag som denna?

Sommardrömmar


När jag ser den här bilden tänker jag på sommaren, om fyra månader går jag längs stranden och låter vattnet kyla mina fötter och tänker på den varma sanden, baden, kaffekorgen och solens vara strålar!

Högvatten


Stranden fotograferad från andra hållet och då ser man inte snön. Det är högvatten, den stora stenen som ligger vid strandkanten på mitten av stranden är helt under vatten. Tidningen säger att vattenståndet är 67 cm högre än normalt.

Snö?!


Två centimeter snö och det ser ut som vinter? Nä, liknar mer vår!

Nya Arenan från andra hållet


Med Globen i ryggen ser den ut så här, det är alltid någon som jobbar trots att det är helg.Snart har man byggt klart stommen. Det kommer att bli spännande när det är dags för fasaden.

Nytt år - nya insatser - vårtecken


Redan på nyårsafton hade snödropparna visat sig.På nyårsdagen får vi syn på dessa vackra vårblommor! Jag kommer att bli väldigt beskviken om det snöar.

RSS 2.0