Kattporträtt


Det händer inte så ofta att katten poserar men när han är på humör så är man som fotograf lycklig!

Dop


I Sankta Valborgs vackra kapell döptes han till Leo.

Påskris


Nyfiken på allt.Vilka är det som köper kattleksaker i djuraffären och varför? Kisse roar sig själv!

Daisy


Den tidigaste tusenskönan vi haft i vår trädgård!

Törstig


Han är inte riktigt som andra katter..........

Våreld


Vi brukar alltid elda på hösten men i vinter har det blåst så mycket att vi behöver elda upp alla torra grenar som blåst ner. Som alltid avslutade vi med korvgrillning och eftersom det är vår blev det semlor till kaffet.


Jag fortsätter med min porträttserie med ännu en bild.

Porträtt III


Man blir glad av att gå på café och att sitta själv i en riktig stol!

Solsida


Vårens första krokusar visar sig på solsidan.

Naturens mönster


Det finns mönster överallt, ibland tror jag att kameran gör att jag blir mer uppmärksam och ser saker jag inte skulle se annars.

Väntar och längtar


Det första jag tänker på när jag kommer ner till stranden är sommarfrukost, först ett dopp och sedan en härlig frukost vid någon av trämöblerna vid stranden. Idag hade det varit tillräckligt varmt för att dricka sitt kaffe nere vid stranden men vi hade lämnat kaffekorgen kvar hemma så vi fick våra välförtjänta koppar när vi kom tillbaka från promenaden.

Gustavsberg


Med en bild från en av dina favoritplatser säger jag, Grattis Camilla!Jag tror att det är lite halt att ha andfötter, i alla fall så halkade de runt lite på blankisen och nästan alla tittade in i kameran.

Grattis!


Ett stort GRATTIS till båda mina älsklingar. En av er får frukost och en av er får ett paket med posten. Hoppas ni båda får en underbar dag!

Sol och is


Det ligger ett supertunne täcke is på vattnet och det susar och klirrar litet när de pyttssmå vågorna kommer in mot land.

Mars = vår!!


Nu är det mars och då är det vår. Solen värmer vintertrött kind. I skogen ligger snön kvar och stigarna har frusit till isgator, jag tror att det är deras sätt att protestera!


RSS 2.0